Εταιρεία

Εταιρεία

Αξιοπιστία

Με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στο χώρο. Η Βιοδομική – Υιών Νικολαΐδη, με γνόμωνα την ικανοποίηση των αναγκών σας αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη στο χώρο των υλικών στήριξης και επικάλυψης.

Ποιότητα

Οι διακεκριμένες συνεργασίες μας, για την προμήθεια των σωστών υλικών, αποτελούν την απόδειξη για την υψηλή ποιότητα των προιόντων που εμπορευόματε.

Λογικές Τιμές

Δημιουργικά Σχέδια και Ανθεκτικές Κατασκευές με Χαμηλό Κόστος! Αυτός είναι ο στόχος μας και τον επιτελούμε, διατηρώντας χαμηλές τις τιμές των προϊόντων μας με δεδομένη την υψηλή τους ποιότητα.

1973

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1973 από τους αφους Ηλία και Νικόλαο Νικολαΐδη στη Θεσσαλονίκη, στη διεύθυνση Λαγκαδά 13, με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία υλικών στήριξης και επικάλυψης.

 

1978

Το 1978 ολοκληρώθηκε η ανέγερση του ιδιόκτητου καταστήματος στην οδό Νέα Μοναστηρίου 27 στο οποίο βρίσκεται και η έδρα της επιχείρησης από το 1986 μέχρι και σήμερα.

 

1980

Στη δεκαετία του 1980 μεγιστοποιείται η παραγωγή των αγκίστρων στερέωσης σε τυποποιημένες και customized (μη τυποποιημένες) διαστάσεις, καλύπτοντας σχεδόν όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς στη Βορεία Ελλάδα.

 

1994  1998

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς, στο χώρο της κάλυψης διαφόρων τύπων κτιρίων (βιομηχανικά, αποθήκες, υπόστεγα, αθλητικές εγκαταστάσεις, αίθρια, πέργκολες) η εταιρεία άρχισε να ειδικεύεται στα διαφώτιστα πλαστικά φύλλα που παρέχουν άπλετο φως ημέρας στον καλυπτόμενο χώρο. Αρχικά με την εισαγωγή πολυεστερικών αυλακωτών φύλλων και ρολών το 1994 και έπειτα με τα κυψελωτά και συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα από το 1998.

Τα πολυεστερικά φύλλα και ρολά του οίκου MAGNIPLAST με την κορυφαία ποιότητά τους και το χαμηλό τους κόστος υιοθετήθηκαν αμέσως από την αγορά και παραμένουν μέχρι σήμερα ως η πρώτη επιλογή των επαγγελματιών στο χώρο των βιομηχανικών κτιρίων και στις κατασκευές θερμοκηπίων.

 

2007

Με την ανάγκη για όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές να αυξάνεται ταχύτατα σε διαθέσιμες διαστάσεις, χρώματα και πάχη των πολυκαρβονικών φύλλων. Το 2007ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νέας αποθήκης μας 1000m2 και πλέον διαθέτουμε το μεγαλύτερο απόθεμα κυψελωτών αλλά και συμπαγών πολυκαρβονικών φύλλων στην Ελλάδα.

Παράλληλα εξελίχθηκε και το τμήμα εξαρτημάτων στερέωσης, διαθέτοντας στην αγορά μεγάλη ποικιλία από ειδικές βίδες και εξαρτήματα στερέωσης όλων των υλικών, επικάλυψης στέγασης και τοιχοποιίας.  Η τελευταία εξέλιξη στον τομέα αυτό, για την Εταιρεία μας είναι η στενή συνεργασία με τη FISCHER που είναι από τους Leaders στο χώρο της στερέωσης.

 

Σήμερα

Συνεχίζουμε τη 40χρονη και πλέον πορεία μας, έχοντας πάντα ως γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών μας, τη συνεχή αναζήτηση της καινοτομίας και την προσφορά προϊόντων ποιότητας, σε προσιτές τιμές.

Στο δικτυακό μας τόπο θα βρείτε πολλές πληροφορίες για όλα τα είδη και προιόντα μας. Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια
Εκ της Διευθύνσεως